SERVEIS

17th junio 2016

PNEUMÀTICS

neumaticscla

En la nostra secció de pneumàtics podrà trobar una gama molt extensa de pneumàtics amb la màxima qualitat i amb les millors marques del mercat.

En els nostres centres trobarà personal qualificat, una atenció totalment personalitzada i un servei ràpid per poder atendre’l amb la garantia del servei dels nostres tallers.

Treballem amb les millors marques de pneumàtics del marcat: Pirelli, Michelin, Yokohama, Contienental…

 

MECANICA RÁPIDA

motor

En els nostres tallers podrà comprovar els seus pneumàtics, canviar-los, revisar nivells d’olism, revisions pre-ITV, instal·lació d’equips d’audio, mans lliures…

En els nostres centres trabarà personal qualificat, una atenció totalment personalitzada i un servei ràpid pero poder atendre’l amb la garantía del servei dels nostres tallers.

Per millorar el servir que oferim al client, li recomanem que ens truqui i reservi hora per al seu vehicle, d’aquesta manera li donarem cita i podrà recollir el seu vehicule de forma rápida i agil.

AUDIO

altaveu

En la nostra secció d’audio trobarà tot tipus d’accesoris per el seu vehicle. Desde altaveus, subwofers, pantalla amb DVD, sistemes de navegació GPS i molt mes!

  • DVD Portàtil amb pantalla 7.50″
  • GPS Garmin

ACCESSORIS

access3

Disposem de un àmplia gamma d’accessoris per a tot tipus de vehicles, portaesquis, baúls de diferents marques i models, portabicicletes, etc…